20 juni 2019
19:00

FoC Farsta FF

Referat: Västerhaninge IF - FoC Farsta FF

Det blev oavgjort men det speglade verkligen inte matchbilden. Det var Västerhaninge som stod för det mesta av spelet redan från start. I den 7:e minuten kom 1-0 till hemmalaget Kevin som fångar upp en andra boll efter hörna och bredsidar in bollen i mål, pass via en skarv av Max.
Västerhaninge kontrollerar matchen totalt. Istället i den 27.e kvittering på en chans som egentligen inte var en chans 1-1 från ingenstans. Några minuter senare 1-2 på en omställning 100% -ig utdelning så långt. Efter chocken har Farsta lite spel men Västerhaninge återtar initiativet. Chia får bollen till Lulle som klipper in kvitteringen. 2-2 i halvtid.

Andra halvlek som den första, Västerhaninge har spelet och chanserna men bollen vill inte in. En kombination av oförmåga och oflyt. Farsta har en riktigt farlig chans i andra som Love räddar på mållinjen. Straff för Västerhaninge i den 81:a men inte heller den går i mål utan räddas av Farstas mycket duktige målvakt.

Jag lider med laget som inte får med sig en trea från matchen trots en mycket väl genomförd match.

Ny träningsvecka sen match borta mot Ängby, då jäklar...